ÇORUM / SUNGURLU - Arifegazili Ortaokulu

Arifegazili Ortaokulu

ARİFEGAZİLİ KÖYÜ ŞAHLI MEVKİİ ŞAHLI KÜME EVLERİ NO: 15 SUNGURLU / ÇORUM
Vizyon
Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmak
Misyon
Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır. Özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.
Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuzda çalışan öğretmenlerimizin bir kısmı Çorum ikamet etmekte(55 km) kendi araçları veya Sungurlu-Çorum Minibüsleri ile gidip gelmekte. Diğer öğretmenlerimiz ise Sungurluda(17km) ikamet edip kendi özel araçları ile gidip gelmekte olup Sungurludan okulumuza öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ankara-Çorum ana asfaltından köy içerisine 1,5-2 km içeride bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çorum İline 55 km Sungurlu İlçesine 17 km uzaklıkta Sungurlu-Çorum karayolu üzerinde yer almaktadır.
TÜBİTAK 4006