ÇORUM / SUNGURLU - Arifegazili Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Başta öğrencilerimiz, velilerimiz, personelimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Herkese iyi bayramlar dileriz.

Mrt

Her yıl 1-7 mart tarihleri arasında yapılan Deprem Haftası nedeniye okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize deprem ve diğer doğal afetler ile ilgili bilgiler ve korunma yolları anlatıldı. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

PEŞMEN Ailesine misafir olduk.

May

Okulumuzda 14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:30 Anneler Günü Programı yapıldı.

May

Okulumuzda yapılan Tübitak 4006 Bilim Fuarı Proje Yürütücüsü Dr. Güneş DEMİRTAŞ; Proje Danışmanları Bora Yarımca, Ümmünur AKBEN, Hüseyin BAYRAM.

May

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Özde KASATURA´nın kızı Zeynep bebek  01/05/2018´de dünyaya gözlerini açtı

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşku ile kutladık.